ТУРЦИЯ шлифова БЪЛГАРИЯ с: 4-5 ФИЛМА на ден във всяка…. и МИЛИОНИ КНИГИ в …. ТОВА е НАМЕСА във ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Турските филми са под ИНДИГО, а целта им.. Тази СНИМКА е от събота в ямболското село…., където се проведе….

От 5-6 години Турция шлифова България с 4-5 филма на ден по всички телевизии и милиони книги в книжарниците и библиотеките. Това е тотална намеса във вътрешните работи на България, защото


промива мозъците на старото поколение и полира тези на младите. Политиката е изцяло за сметка на Турция. Цената на филмите за авторски права или е много ниска или са безплатни. С книгите е същото. Турция плаща на български издателства за превод, за печат, за разпространение, за търговия, без издателите да плащат авторските права, които са изцяло за сметка на Ердоган и Давутоглу. Отидете на площад „Славейков“ и проверете. Там над 50% в момента книгите са турски. Влезте в най-близката книжарница и питайте колко турски автори предлагат. Съвсем друга тема е какво пише в тези книги. Сами може да се досетите, след като ги плаща турската държава. Що се отнася до филмите, те са правени под индиго. Човешки истории, но сценарият е един и същ. Всички са богати, няколко бедни, любовна история, драми, а най-използваната реплика е: „В коя болница“. Последните турски продукции даже са съобразени с българския пазар, като се вкарват типично български песни, думи, словосъчетания, но действието се развива на турска територия. Шлифоват ви подсъзнателно, че България е Турция. Ето тази намеса във вътрешните работи трябва не да разследват глупаците в парламента, а направо да я спрат със закон.
Turcia_turci_zname_tapan_v_qmbolsko_selo
Снимка Фейсбук
Срам и Позор !!! На Фестивала Кукерландия който се проведе на 27.02.2016 г. в ямболското село Кабиле и измежду десетки села, незнайно как турска група с турското знаме предвождаше фестивала…Този свещен български празник го омаскариха…, пише в социалната мрежа Ивайло Димитров.

Подобни новини

Оставете коментар