ТУРЦИЯ шлифова БЪЛГАРИЯ с: 4-5 ФИЛМА на ден във всяка…. и МИЛИОНИ КНИГИ в …. ТОВА е НАМЕСА във ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Турските филми са под ИНДИГО, а целта им.. Тази СНИМКА е от събота в ямболското село…., където се проведе….

От 5-6 години Турция шлифова България с 4-5 филма на ден по всички телевизии и милиони книги в книжарниците и библиотеките. Това е тотална намеса във вътрешните работи на България, защото


промива мозъците на старото поколение и полира тези на младите. Политиката е изцяло за сметка на Турция. Цената на филмите за авторски права или е много ниска или са безплатни. С книгите е същото. Турция плаща на български издателства за превод, за печат, за разпространение, за търговия, без издателите да плащат авторските права, които са изцяло за сметка на Ердоган и Давутоглу. Отидете на площад „Славейков“ и проверете. Там над 50% в момента книгите са турски. Влезте в най-близката книжарница и питайте колко турски автори предлагат. Съвсем друга тема е какво пише в тези книги. Сами може да се досетите, след като ги плаща турската държава. Що се отнася до филмите, те са правени под индиго. Човешки истории, но сценарият е един и същ. Всички са богати, няколко бедни, любовна история, драми, а най-използваната реплика е: „В коя болница“. Последните турски продукции даже са съобразени с българския пазар, като се вкарват типично български песни, думи, словосъчетания, но действието се развива на турска територия. Шлифоват ви подсъзнателно, че България е Турция. Ето тази намеса във вътрешните работи трябва не да разследват глупаците в парламента, а направо да я спрат със закон.
Turcia_turci_zname_tapan_v_qmbolsko_selo
Снимка Фейсбук
Срам и Позор !!! На Фестивала Кукерландия който се проведе на 27.02.2016 г. в ямболското село Кабиле и измежду десетки села, незнайно как турска група с турското знаме предвождаше фестивала…Този свещен български празник го омаскариха…, пише в социалната мрежа Ивайло Димитров.

Подобни новини

One Thought to “ТУРЦИЯ шлифова БЪЛГАРИЯ с: 4-5 ФИЛМА на ден във всяка…. и МИЛИОНИ КНИГИ в …. ТОВА е НАМЕСА във ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Турските филми са под ИНДИГО, а целта им.. Тази СНИМКА е от събота в ямболското село…., където се проведе….”

  1. КАКВО ПРАВИ КУЧЕТО СТАРО

    Ако едно дете ЖИВЕЕ в многоезична атмосфера, то научава ВСИЧКИТЕ езици. То научава езика, на който говори майката, на който говори бащата, на който говорят съседите – то МОЖЕ да научи три, четири, пет езика много ЛЕСНО, без НИКАКВИ проблеми. Веднъж щом научиш ЕДИН език, СЛЕД това става МНОГО трудно да научиш ДРУГ език, защото ВЕЧЕ започваш да действаш от позицията на ерудираност. Казва се, че НЕ можеш да научиш СТАРО куче на НОВИ номера. Вярно е. Но какво ПРАВИ кучето старо? – Не физическата възраст, защото Сократ продължил да учи до самия си край, ДОРИ и когато умирал. Какво ПРАВИ кучето старо? – знанието ПРАВИ кучето СТАРО. Защото когато ти ВЯРВАШ, че ти ВЕЧЕ знаеш, тогава всичко това става безусловно ВЯРНО за теб. А то е само една ВЯРА (колективен сън), а не реалност (истина) тук и сега за теб. „Единственото нещо, което пречи на познанието ми, е образованието ми!“ Алберт Айнщайн. Не случайно, образованието е задължително за теб, познай защо. Познай – кой има полза от задължителното и безсмислено „образование“, наложено върху теб. Някой друг е решил – ти какво трябва да знаеш. Някой друг е решил – ти в какво трябва безусловно да вярваш . Някой друг е решил – ти какъв трябва да бъдеш. Винаги някой друг решава вместо теб, нали. А ти вярваш, ти САМО вярваш. Неоспоримо е, че ти си като един религиозен фанатик. Представителните политици и духовници имат нужда само от религиозни фанатици, защото тогава ВСИЧКО се приема за ИСТИНА (реалност) от всеки, но те ти казват ВИНАГИ каква е истината за теб, а ти само трябва да им вярваш, нищо друго те не искат от теб. Те искат САМО едно от теб – безусловно послушание и вяра (роб – стока – предмет). КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА.

Оставете коментар