ИЗВОДЪТ от 3 МАРТ: БЪЛГАРИЯ е по ЦЕЛИЯ СВЯТ Даже ХРИСТО СТОИЧКОВ е… УПРАВЛЯВАЩИТЕ обаче не са на нивото на БЪЛГАРИТЕ и не мислят за.. НИКОЛАЙ ВАЛУЕВ: Защо искате да ядете ГЕРМАНСКИ ПРОДУКТИ, а не български? Защо не искате евтин… Защо…

Изводът от 3 март:
България е по целия свят. Във всяка българска общност „3 март“ беше почетен с български песни, хора, стихове, … Това Чикаго, това Монреал, това Мадрид, където се сетите. Само в Лондон празникът беше и протест, защото българското посолство удари ключа и сложи бележка, че няма да работят на 3 и 4 март. Вероятно като наказателна мярка за разобличаването на оня.
Даже Христо Стоичков за пръв път в живота си поздрави българите за „3 март“, в социалната мрежа. Помните имаше един момент в живота на Стоичков, когато той беше се отрекъл от България, беше казъл, че е жител на света. Стоичков обаче помъдря последните години. Вади си парите като телевизионен журналист и коментатор и вече е един от всички българи пръснати по света, които с много, много труд оцеляват.
Най-височайшият гост от Русия, който пристигна в България за 3 март беше депутатът от Руската дума и боксьор Николай Валуев. Той зададе няколко много прости въпроса на журналистите, които го разпитваха Русия защо така, Русия защо иначе? Валуев ги попита:
Защо искате да ядете германски продукти, а не български?
Защо не искате евтин руски газ? … Защо…
„Нужна ли е ѝ на България енергетика? Отговорете ми! Или на вас ви отпускат достатъчно от ЕС. Кое ви устройва повече – собствена, евтина енергетика или европейска? Бихте искали да ядете немски продукти или български? Иска ли ви се всеки българин да живее и работи в България, а не да продължава да заминава някъде? Бихте ли искали това? Съмнявам се, че не бихте го поискали“, категоричен беше Валуев.
Nikolai_Valuev_boksior_deputat_Ruskata_duma
Снимка БТВ
В политика вече има не двойни, а тройни стандарти. За пореден път в тази политика виждат Русия като демон, а това не е така, категоричен е Валуев.

Подобни новини

Оставете коментар