ЧОВЕШКАТА ПЛЪТ е огромен БИЗНЕС за Турция! ДИКТАТОРИТЕ Ердоган и Давутоглу ПРЕВЗЕХА ЕВРОПА с БЕЗ ВИЗА за всеки турчин от… Всеки с TURKEY паспорт свободно влиза в БЪЛГАРИЯ.. БАНДИТОГЛУ: Подрекепям това решение, то е най-….

Човешката плът е огромен бизнес за Турция в момента! Диктаторите Ердоган и Давутоглу превзеха Европа с безвизов режим за всеки турчин от 1 юни. Направиха това, което Сюлейман не успя да направи в Османската империя, която през 1532 г стигна само до Виена. Сега цяла Европа е в лапите на 80-милионна Турция. Само си представете


. Бандитите Ердоганоглу и Давутоглу могат да дадат турски паспорт на всеки терорист, който да изпълни техните поръчки. Това означава, че всеки с TURKEY паспорт свободно ще влиза в България от 1 юни. Тоест вече сме превзети от турските капитали, идеология и човешка плът. Най-изненадващо за нас българите Бандитоглу от Банкя коментира така:
„Подрекепям това решение. То е най-доброто за Европа и нас“.
3-те или 6-те или 10-те милиарда евро за Турция са финансовата облага за диктаторите в тази недемокрратична държава, в която оня ден затвориха телевизия. Вкараха журналистите в затвора, а телевизията стана държавна с нови журналисти слуги. Турция е държавата с най-много журналисти в затвора и с най-много избити турски граждани, защото били кюрди. На снимката виждате жилищните им блокове в турския град Сирнак са направени на решето и никой в света не вижда. Няма Европа, няма ООН, няма Съвет за Човешките права. Само някои руски и некупени западни медии показват какво се случва долу в Турция. Всичко друго е турски сериали от Истанбул правени с индиго.
kurdski_grad_Sirnak_razru6en_turci_napadat
Снимка Интернет
Това са жилища на кюрди в турския град Сирнак. Турция е терористична държава и ще става още по-терористична, ако Европа се съгласи на буферна зона в Северна Сирия. Проектът е на Америка. Там турци и американци ще си отглеждат терористи и ще си ги пращат където си искат. Вадят им турски паспорт и бам в Европа. Голямата цел на американците обаче е Китай, където тези турско-американски агенти да възбудят такива бунтовнически ядра в Китай, а там има такива.

Подобни новини

Оставете коментар