АМЕРИКА си осигури още 40 млн РОБИ! НАТАЛИ Ан ДЖАРЕСКО е новият ПРЕМИЕР на УКРАЙНА, обяви посланикът на САЩ в Киев … СЪБОРИХА още един РУСКИ САМОЛЕТ, транспортен

Натали Ан Джареско или Наталия Яреско е новият новият премиер на Украйна, обяви бившият посланик на САЩ в Киев Стивън Пайфър. Според него смяната може да бъде извършена още тази седмица.
Миналата седмица украински медии съобщиха, че родената в САЩ Яреско се съгласила да оглави правителството на бившата съветска република. Тя обаче поставила някои условия. Едно от тях било


кабинетът й да бъде съставен от технократи без партийни квоти и да няма политически натиск отникъде. Тоест каквото каже Америка, това ще е.
Наталия Яреско, или Натали Ан Джареско, е родена в САЩ през 1965 г. Родителите й са преселници от Украйна. Самата тя е бизнесмен и съучредител на компания. Годишният й доход е 2 милиона долара.
След като Украйна получава независимост, Яреско се преселва там. Тя бе предложена за министър на финансите през 2014 г. и президентът Петро Порошенко спешно й даде украинско гражданство, за да заеме поста. Ето ви един супер филм предупреждение от Русия към Украйна какво ги чака:

Събориха още един руски самолет, транспортен. Машината се е разбила край бреговете на Бангладеш, предаде Интерфакс. На борда на машината са пътували четирима души – всички руски граждани. Съмненията са за умишлена повреда на борда. Причината не е ясна засега.
Natalia_Qresko_Natali_An_Djaresko_Ukraina
Това е американката Натали Ан Джареско, която ще стане премиер на Украйна за да обслужва интересите на Америка.

Подобни новини

Оставете коментар