МАСОВА публична МАСТУРБАЦИЯ ли е да си доволен, че те управлява БАНДИТ? СКРИТА МАСТУРБАЦИЯ ли е да НЕ харесваш БАНДИТА, но да те е СТРАХ да го кажеш, защото ще загубиш… ПУБЛИЧЕН ОНАНИЗЪМ ли е хора като този във ВИДЕОТО и началника му да..

Масова публична мастурбация ли е да си доволен, че те управлява бандит? Скрита мастурбация ли е да не харесваш Бандита, но да те е страх да го кажеш, защото


ще загубиш залъка си?
Публичен онанизъм ли е хора като този в това видео (http://play.novatv.bg/programi/zdravei-bulgariya/713689?autostart=true разговорът с идиота е след 8 ч) и началника му да определят с колко лева на месец да живееш, кое заболяване е основен пакет, кое допълнителен пакет, кога да умреш, как да умреш.

В сравнение с масовата мастурбация на онанисти от цял свят, които се събират в центъра на Прага в първия ден на лятото, нашата, българска мастурбация е всеки ден, всеки час, минута, перверзна, а не инцидентно показна.
Нормално е не да мастурбираш публично, а да имаш човек от другия пол в леглото. Нормално е да те управляват човеци, мислещи, разбиращи, отговорни, загрижени, а не бандити, високомерни, егоцентрични, самовлюбени, с усещане за безнаказаност, за вечност, за…
Boiko_Borisov_s_jeni_GERB

Подобни новини

Оставете коментар