ПОБОЯТ и УБИЙСТВОТО на стари хора за 5 лв ще спре, ако върнем СОЦИАЛИЗМА! Тогава всички имаха РАБОТА и никой не КРАДЕШЕ, БИЕ и УБИВА Това обаче НЯМА КАК да се случи, защото…. Скоро убийствата на старци ще бъдат изместени от МАСОВИ РАЗСТРЕЛИ в….

Побоят и убийството на стари хора за 5 лв ще спре, ако върнем социализма. След жестокостта над 93-годишна самотна жена за пенсията и много медии пуснаха анкети – Как можем да спрем боят и убийството на стари хора по селата? Никоя от медиите обаче не включи в отговорите си:


Като върнем социализма, защото тогава всички имаха работа, включително всички цигани до един. Нямаше кражби, нямаше побой и убийства за стотинки. Хората си оставяха къщите отворени, незаключени.
Това обаче няма как да се върне, защото големите капитали, които са превзели целия свят няма да го допуснат.
Парите спечелиха битката със справедливостта – на всички заплати, на всички работа, на всички безплатно образование, на всички безплатно здравоопазване, на всички парче собствена земя, която да обработват и подпомагат семейния бюджет, на всички спокойствие. Парите вече са превзели душите на всички, купили са ги и ще ги купуват, така че забравете за социализма.
Лошата новина обаче е, че ще става по-лошо, защото скоро ще забравим за боя и убийството на стари хора. Този проблем ще бъде изместен от масови разстрели в училища, молове и други подобни обществени места. Убийци отново ще са парите.
4ervena_petola4ka_Metodi_Andreev_obarnata_glava
Снимка Фейсбук
Ето един от тези, които при социализма са били слуги на статуквото като агент доносник и днес отново е слуга на статуквото като агент на парите.

Подобни новини

Оставете коментар