ПЛЕВНЯТА отказа ВЕТО на закона за палатките, праща го в Коституционния съд не за отмяна, а за…. НЕЗАКОННАТА му КЪЩА на брега на морето къмпингуване ли е или бивакуване? РИБАРИ, ПЛАНИНАРИ, ПЛАЖАРИ гневни, 2000 пред президенството в понеделник в …., а ПЛЕВНЯТА е в ДУБАЙ

Плевнята отказа да наложи вето върху закона за палатките не само на морето, но и навсякъде на територията на България. В планината, на брега на язовирите, на … Така е ударен свободния природен дух на туристите по морето, рибарите, планинарите, …
Мистър Бийн праща закона в


Коституционния съд, но не за отмяна, а за намаляване на глобата. Въпросът ми е, ако Плевнята спи в незаконната си къща на брега на морето между Созопол и Черноморец, това къмпингуване ли е или бивакуване и колко ще бъде глобата за комсомолския секретар с баща партиния секретар на БКП на Благоевград?
Гневни рибари, планинари и плажари се събират в понеделник в 18 ч пред президентството за пореден протест срещу закона за къмпингуването, а Плявнята днес и утре е в Дубай.
ka6ata_na_Plevnaliev_na_4erno_more_mejdu_Sozopol_i_4ernomorec
Снимка Атака
Къщата на Мистър Бийн на брега на морето между Созопол и Черноморец построена върху държавна собственост, където строителството е забранено.

Подобни новини

Оставете коментар