БАНДИТЪТ се уплаши от ПРОТЕСТИТЕ и изкряка: Отменям ЗАКОНА за ПАЛАТКИТЕ, но никой не му вярва и в момента КЕМПЕРИ и… Лявата ДОНЧЕВА към десните на РАДАН: Да се обединим срещу МУТРИТЕ и МАФИЯТА им в държавата. БКП натресе на върха своите охранители, помощен персонал и прислуга

Бандитът се уплаши от протестите и изкряка:
Отменям Закона за палатките, но никой не му вярва и в момента кемпери, палатки и 2000 през радиоуредба протестират в центъра на София. Такива има и в 5 големи български града – Пловдив,


Стара Загора, Шумен, Русе и Варна. Бандитите пуснаха преди дни контрапротест, който обаче се стопи.

Лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева отиде на национална конференция на ДСБ на Радан и бе аплодирана няколко пъти за това си изявление:
„Българската политическа координатна система е тотално объркана. Какво дясно има в мутрите и мафията, които са се намърдали в ЕНП? Ние докарахме България до там да поднесем държавата на мутрите и мафията. Правихме го лека-полека от 2003 г. Висшата номенклатура на БКП натресе на върха на държавата своите охранители, помощен персонал и прислуга.
Дясното и лявото са два големи фрагмента. Как искате да сте алтернатива на ГЕРБ, който де факто е заел една огромна част от дясното – хора, които са прости, конформисти, брутални, нахални, които се бутат, но са добре организирани и ефикасни? Какво от това, че ваши привърженици са софийският хай лайф и аристокрация? Ние сме изправени пред възможността да няма нужда от избори. Защото не е важно кой за кого е гласувал, а кой какво е написал в протокола. Ние трябва да обединим усилия в отстраняването на мутрите и мафията от властта. Да се яде три пъти на ден не е нито ляво, нито дясно, то е просто необходимост“, коментира лявата Дончева на десния пленум на ДСБ.
Boiko_Borisov_portret_na_ulica_ku4e_go_opikava

Подобни новини

Оставете коментар