Такова ТРЕПЕРЕНЕ на АМЕРИКАНЕЦ не сте виждали! СЕВЕРНА КОРЕЯ го вкара 15 г в ЗАТВОРА заради БАС, че ще ОТКРАДНЕ… ВИДЕО как ПЛАЧЕ, МОЛИ се, ИЗВИНЯВА се, … защото можеше и…

Такова треперене на американец не сте виждали. Северна Корея го вкара за 15 г в затвора заради бас, че ще открадне


пропаганден плакат от Северна Корея и ще го занесе в Америка. Комунистическата държава осъди американския студент за по-малко от час.
Ото Уормбиър, 21-годишен колежанин по икономика в Университета във Вирджиния, се е признал за виновен в „тежки престъпления“ срещу държавата Северна Корея.
Той е бил задържан заради опит да открадне политически плакат от зона с ограничен достъп в хотел – докато е бил в столицата Пхенян.
Студентът обясни, че член на методистка църква в Охайо му е предложил кола втора употреба на стойност 10 хиляди долара, ако успее да се върне в Съединените щати с постер като „трофей“ от Северна Корея. Уормбриър се разплака пред камерите и се извини за престъплението, в което е обвинен, като го определи като „най-голямата грешка в живота ми“. След това той се поклони и поиска прошка от корейския народ и власти и се помоли да се завърне у дома. Гледайте:

Студентът бе арестуван малко преди да се качи на полет от Пхенян за Пекин в края на посещение в Северна Корея, организирано от „Млади пионери“, агенция, специализирана в пътуванията до комунистическата държава.
amerikanski_student_Severna_Korea_sad_15g_zatvor
Снимка от видеото
Ото се моли на комунистите да не го убиват, затова направи пълни самопризнания.

Подобни новини

Оставете коментар