КАПИТАЛИЗЪМ е: откриха 22-ГОДИШЕН изнасилвач на 84-ГОДИШНА по имплант на половия му член! ИЗЛЪГАЛ я, че е ЛЕКАР, който…

Капитализъм е:
Откриха 22-годишен изнасилвач на 84-годишна баба по имплант на половия му член. Съдебномедицинска експертиза на 22-годишния Емил Р. установила, че той е с подкожно


имплантирана материя в половия си орган, което може да причини наранявания под формата на охлузвания, насинявания и разкъсвания на партньорките му. Такива са открити по пострадалата възрастна жена.

Седем пъти осъждния за кражби и причиняване на средна телесна повреда е изнасил 84-годишната жена в село Бежаново, община Генерал Тошево. Емил пил цял ден, заедно с други мъже. Около 19 ч излязъл от дома си и отишъл в къщата на 84-годишната жена, за която знаел, че живее сама. Обяснил и, че е лекар, който ще я преглежда. Започнал да я насилва, старицата го молела да я остави. Тогава чул шум, набързо се облякъл и тръгнал да излиза като на вратата срещнал брата на жертвата. Обяснил му, че е дошъл да си купи ракия. Братът даже го изплатил до вратата. Като се върнал установил изнасилването. Споделил с дъщеря си и на другия ден подали сигнал в полицията.
implant_penis

Подобни новини

Оставете коментар