ИМПЕРИЯТА ЕВРОПА рухна също като РИМСКАТА – отвътре! ВЗРИВОВЕТЕ в БРЮКСЕЛ не са срещу ДЕМОКРАЦИЯ и ЦЕННОСТИ, а срещу НЕРАВЕНСТВОТО от центъра към… Още преди година ви написахме: ЕВРОПА вече е БЕЙРУТ

Империята Европа рухна също като Римската империя – отвътре! Америка я превзе! Разби арабския свят. Унищожи много вековни държави. Създаде терористични организации, създаде Ислямска държава.
Който сее ветрове ще жъне бури. Още преди година след атентатите в Париж ви написахме:


Европа вече е Бейрут. Тоест атентати и терористични операции като днешната в Брюксел с 30 убити и десетки ранени на летището и метростанции ще има и то може всеки ден. Европа е голяма. Днес в Брюксел, утре в Берлин, в други ден в Прага. После Виена, Будапеща, Бурурещ, София. В Истанбул са пред ден.
Взривовете в Брюксел не са срещу демокрацията и измислените европейски ценности, а срещу неравеството в империята. Неравество от центъра към периферията. Създадените от Америка терористи отдавна живеят в Европа. Кой управлява днес Европа – бандити командвани от големите световни корпорации. Имаме бандити с власт срещу терористи с бомби.
Европа е във война. Врагът не са бежанци, емигранти или всички мюсюлмани на света. Врагът са самите политици на Европа, които са купени от Америка и големите световни пари и за да останат на власт са готови да затрият империята. Гледай нашия, за другите не питай. Всички империи са рухвали отвътре.
Rimskata_imperia_bitka
Снимка Интернет
Това е Римската империя. Днес е същото:
Центърът Брюксел извлича ресурси от периферията. Това води до нарастваща пропаст помежду им. В 1 век от новата ера в центъра на Римската империя БВП на човек в долари е 6475, а в периферията – на територията на днешна Австрия е 213, Белгия – 135, Дания – 72, Финландия – 8$.

Подобни новини

Оставете коментар