БЪЛГАРИЯ прати 4 САМОЛЕТА с ОРЪЖИЕ на ТЕРОРИСТИТЕ, обяви … ГОРКИТЕ ИМПЕРАТОРИ европейски! Те дори НЕ ОСЪЗНАВАТ какво се случва.. ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ БЕЗРАБОТНИ ЕВРОПЕЙЦИ взривяват, защото това работят!

Преди дни България прати 4 самолета с оръжие на терористите, обяви в ефира на „Нова телевизия“ специалистът по тероризъм Славчо Велков.
„Европа и САЩ подкрепят екстремистите в Близкия изток и Персийски залив с цел да подклаждат войни и от там емигрантски вълни. България чрез свои фирми активно снабдява и сега Саудитска арабия с българско оръжие.
4 самолета ИЛ 76 на кралските военно-въздушни сили на Йордания с българско оръжие излетяха подред от


летище София и кацнаха в Алхарч в Саудитска арабия. В тази държава не използват руско или българско оръжие, което означава че то отива и се използва в региона“, коментира в ефир Славчо Велков.

Горките императори европейски! Те дори не осъзнават какво се случва. Трето поколение безработни взривяват, защото това работят. Всеки четвърти белгиец е чужденец и няма работа. Европа е пълна с гета, които не произвеждат нищо, освен престъпност. Миналата година се пенсионира първият емигрант белгиец, който цял живот е бил на социални помощи от по 1100 евро и нищо не е работил през живота си.
Римската империя е паднала, защото е била завладяна от държавните служители и е била прекалено зависима от своите структури, закони и бюрокрация, довели до нейното унищожение. Същото е и сега.
Slav4o_Velkov
Снимка Интернет
Славчо Велков е един от малкото, които имат достъп до ефир за да изкрещят: САЩ президвикаха воините в Близкия изток и съответно беженската вълна. Те внесоха тероризма в Европа.

Подобни новини

Оставете коментар