ПУТИН – няма да го съборите с ВИОЛИСТ, който с други държал законно 2,5 млр в офшорка! РАЗСЛЕДВАНЕ финансирано от световния КОЙ трябваше да РАЗТЪРСИ СВЕТА! И какво стана? Ти РАЗТЪРСЕН/РАЗТЪРСЕНА ли си?

Разследване, в което участваха 109 медии от 76 държави финансирани от световния КОЙ трябваше да разтърси снощи в 21 ч целия свят. И с какво трябваше да го разтърси – с разкритие за


виолист, близък до семейството на Путин и други такива. Та този виолист и други близки на Путин, чиито имена не се споменават държели законно 2,5 млр в офшорка в Панама. Името на Путин го няма никъде в документите, които за целия свят са 11,5 милиона документа за офшор-клиенти от 204 държави. На един човек му трябват 26 години за да ги прочете. Тоест пушилката с очернянето на Путин даже и 3 дни няма да я бъде.
Интелигентният човек знае, че съвременните журналисти са слуги на властта и парите, не защото го искат, а защото нямат друг избор. Отговорът на въпроса – Кой финансира това разследване е световният Той.
За България над 50 компании, 6 фирми посредници, 16 собственици и 78-ма акционери от София, Пловдив, Банско, Плевен, Стара Загора, Варна, Севлиево, Правец, Монтана, Созопол, Панагюрищe, Габрово, Русе са били свързани с офшорни регистрации на Бахамите, Сейшелите, Антила, Панама, Ниуе и Британските виржински острови.
Ти разтърсен/разтърсена ли си от тези новини? Аз не!
Putin_gleda_pilence
Снимка Интернет
Путин се любува на пиленцата, малки, симпатични и безпомощни да му навредят с милиарди в офшорки.

Подобни новини

Оставете коментар