БЕЗУМНАТА ИМПЕРИЯ Европейски съюз даде МИЛИАРДИ ето за такива СТАДИОНИ в села с 20 ПЕНСИОНЕРИ докато те УМИРАТ от ГЛАД и велоалеи с бетонни стоянки в градовете, на които никога… И ПОЛОВИНАТА от милиардите ОТКРАДНАТИ от… Отива пенсионерът на стадиона и започва да ПАСЕ, гладен и…

Безумната империя Европейски съюз даде милиарди ето за такива стадиони в села с 20 пенсионери докато те умират от глад и велоалеи с бетонни стоянки, на които никога няма


да бъде поставено колело, защото са в нищото. Тоест няма за какво да минеш по тази велоалея, какво остава да си вържеш колелето на бетонната стоянка с места за 20 велосипеда.
И половината от милиардите откраднати от тези, които раздават обществените поръчки. Според журналистът Димитър Стоянов от „Бивол“ само през фонд „Земеделие“ от влизането ни в Европейския съюз до ден днешен са минали 15 милиарда лева. Ами европейските програми през другите министерства и фондове.
И нито дума за това от 90% от медиите, които обслужват безумията на Империята и кражбата на милиардите. Защото ще им спрат парите на журналистите по европроекти през министерствата. Безумство до безумство. Отива гладният пенсионер и започва да пасе тревата на стадиона и докато разбере, че е изкуствена, ченетата счупени. Иронията не е на място, но безумието е тук, около всеки от нас.
stadion_Mirkovo_po_evroprograma
Снимка Интернет
Това е стадионът в село Мирково, с басейн и игрища за баскетбол и тенис. Такива има в Лесичево, Цонево и много други села, в които няма футболни отбори.
Новият спортен комплекс в Аспарухово, Варненско струва 5.78 млн лв., а строителството се изпълнява от Консорциум „Овчага“. Той включва дружествата „ЗКС – Девня“, „М.Н.Строй“, „Калекса“ и „Скорпион инвестстрой“. Проектът включва голяма спортна зала с около 350 седящи места и още две – за вдигане на тежести и за източни бойни изкуства. Между двете са разположени комбинирана площадка за тенис и волейбол, а до нея игрище за футбол на малки вратички. Старото училище в с. Аспарухово, около което е част от комплекса, е трансформирано в хотел със зали за тихи игри – шах и тенис на маса. Има и голям ресторант, пише „Капитал“.

Подобни новини

Оставете коментар