НОВ РЕКЕТ на БАНДИТСКАТА ДЪРЖАВА! Депутати предлагат: ПОЛИЦАИТЕ на пътя да получават ПРОЦЕНТ от …. и, ако не си платил НАЛОЖЕНА ГЛОБА да не можеш да минеш ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД и да не можеш да платиш… Предложенията влизат…

Нов рекет на бандитската държава. Депутати от ГРОБ и Деформаторския блок предлагат, полицаите на пътя да получават процент от глобите, които налагат. Така щяла да се намали корупцията на пътя. Представяте ли си? Ако пътните полицаи получават процент от глобите като брокери какво ще стане? По 8 часа ще глобяват до дупка. Даже ще остават след работно време.
Другата безумна идея преди приемане на новия закон на второ четене е, ако


не си платил наложена глоба да не можеш да минеш технически преглед и да не можеш да платиш „Гражданска отговорност“.

„Предложението, което направих пред МВР, е да обърнем модела на събиране – вместо полицията да търси нарушителите, за да им връчи постановленията, нека нарушителите да търсят полицията. Това е възможно, ако обвържем задължителните годишни компоненти за всеки шофьор – годишна застраховка „Гражданска отговорност“ и годишните технически прегледи с глобите. По този начин, ако водачът има неплатена глоба, той няма да може да мине преглед, или да си плати застраховката. По този начин той ще трябва да се поинтересува от глобата си и да я плати, за да бъде изряден“, категоричен е Настимир Ананиев без да си дава сметка, че с тези мерки се нарушават поне 2 закона и Конституцията.
С други думи бандитската държава иска да вземе последните стотинки на българите с всевъзможни нови закони.
KAT_policai_STOP_palka
Снимка Интернет
Ох бабачка за полицаите на пътя, процент от глобите. Безумци.

Подобни новини

Оставете коментар