БАНДИТЪТ! Вече няма никакво значение какво казва! Като ТОДОР ЖИВКОВ едно време. Ще ЖИВЕЕТЕ все ПО-ЛОШО, а той ще си СПАСЯВА ДЕБЕЛИЯ ГЪЗ! КЪНЧО СТОЙЧЕВ: От 9 милиона на 6 милиона, НЯМА ТАКАВА ВОЙНА в света, с такова опустошение.. ДЪРЖАВАТА се свежда до някакъв АЗ, който опрасква, ..

Бандитът! Вече няма никакво значение какво казва! Като Тодор Живков едно време. Вече не е нужно да го слушаш, защото знаеш как ще протече животът ти –


от лошо към по-лошо. Ще живеете все по-лошо, а той ще си спасява дебелия гъз. България консумира без да произвежда и за 6 г управление на Бандита влезе в дългова спирала за поколения напред.
Кънчо Стойчев:
„От 9 милиона България вече е 6 милиона. Няма такава война в света. Под 6 милиона сме реално в България, защото напусналите държавата за гурбет в чужбина са си запазили българските паспорти и тях броят, затова казват, че сме 7 милиона, а реално сме под 6. Всяко второ българско семейство има близък, познат, дете, баща, майка, които са частично или изцяло в чужбина. Всеки седми българин си е изготвил основен жизнен план и той не е свързан с България, а да се изнесе час по-скоро, при младите хора – всеки четвърти, а при младите и образовани – всеки трети. Каква държава сме направили? Държава, в която огромната част от нацията иска час по-скоро да се изнесе. Търпим пред очите ни да се изпепелява всяка една институция и всичко да се заменя с персоналното и с пускане на някакви лафчета. Истината е, че
BB_s_nos_Pinokio
в България няма повече от 6 милиона души. Няма война, която да е причинила подобно опустошение. Държавността се свежда не до основите си, които са действащи институции, а до някакви големи АЗ-ове и преди всичко един АЗ, който опрасква, оправя“, коментира социолът Кънчо Стойчев.

Подобни новини

Оставете коментар