ТЕАТЪРЪТ „Задължително ГЛАСУВАНЕ“ на ГРОБ и ФРОНТА за спасение на Б. мина на първо четене! КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ще го отхвърли, PR акцията е по схемата… ИЗПЪРЗАЛЯХА СЛАВИ и 500 000 българи с РЕФЕРЕНДУМА

Театърът „Задължително гласуване“ на партиите ГРОБ и ФРОНТА за спасение на Б. мина на първо четене в Народното събрание. Всички отлично знаят, че Конституционният съд ще го отхвърли, но PR-ът върви. Фронтът така ще се оправдае пред наполовина останалите избиратели, а сделката с ГРОБ е


вие нас, ние вас. На 11 май парламентът ще каже на коя дата ще е Референдумът на Слави с неговите 6 точки – в края на юни или в началото на юли, когато вече ще е започнал туристическия сезон.
Изпързаляха го Слави и 500 000 българи сложили подпис за референдума, защото
Slavi_Trifonov
за да станат закон точките в него вотът трябва да е по-голям от гласоподавателите на последните избори. Е кой ще отиде да гласува лятото, като е на море и някъде по света лятото. Тоест Референдумът на Слави, който и без друго е популизъм отсега е ясно, че няма да доведе до законови промени. А популистки е защото не променя системата, а само крадците в нея.
Valeri_Simeonov
Собственикът на частната партия „Фронт за спасение на Б.“ си направи PR през партия ГРОБ като услуга за вярната служба на Фронта досега. С гласовете на двете партии Задължителното гласуване мина на първо четене през парламента.

Подобни новини

Оставете коментар