БАНДИТЪТ отново ви ИЗМАМИ. Спряната ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА за магистрала „ХЕМУС“ пак тръгна със същите… НОВИНАТА съобщи….. На 26 април автоматично още 10 г НАТО БЕЗПЛАТНО в 3 бази в България, защото…

Бандитът отново ви измами! Спряната обществена поръчка за магистрала „Хемус“ пак тръгна със същите изпълнители. Новината съобщи самата министърка Лиляна Павлова пред БНТ.
„Беше направена проверка и се установи, че


няма нередности“, обяви Павлова, съобщи Националната телевизия.
Както и се очакваше, хората забравиха геройството на Бандита и всичко тръгна по старому. Защо бе спряна обществената поръчка? Защото имало съмнения, че милионите щели да бъдат за фирми на Пеевски и Златев. Това, че Пеевски е напуснал България и огромния си бизнес също е измама. Пърдят в едно гарне и уговорката е „Покрий се докато мине бурята“.

На 26 април (утре) автоматично се подновява договора между България и НАТО за безвъзмездно ползване на 3 бази на българска територия. Ако васалното на Америка правителство искаше да изкара някой лев за бюджета, тоест за пенсионерите от господарите си трябваше месец по-рано, до 26 март да обяви своите искания. България не го направи и от 26 април още 10 години НАТО ще е в България безплатно.
NATO_bodigard_na_kradcite_na_BG

Подобни новини

Оставете коментар