БАНДИТИТЕ от ГРОБ раздадоха 100 000 КОЗУНАЦИ с логото на ГРОБ на връх ВЕЛИКДЕН купени с твоите пари

Бандитите от партия ГРОБ раздадоха 100 000 козунаци с логото на ГРОБ на връх Великден купени с твоите пари. Масова политическа агитация бе пред


църквите в цялата страна точно в 0 часа навръх Великден, пише сайтът Под лупа. Секунди след началото на камбанния звън, с който църквите отбелязаха възкресението на Иисус, платени агитатори агресивно се врязаха сред тълпите миряни и започнаха да им бутат в ръцете козунаци. Сладките ритуални изкушения, прилежно опаковани и украсени с логото на мутренската партия, бяха тикани в ръцете на гладния народ с реплики: „Герб ви честити Възкресение Христово“ и „Христос Воскресе – от ПП ГЕРБ“.
kozunak_gerb2-300x300
Гнусната масирана политическа акция се е провела тази нощ пред църквите във всички областни и общински градове на страната. В нея само за 1 час (от 00 до 1 часа) пред храмовете са се раздали над 100 хиляди козунака с логото на ГРОБ и агресивното послание.
За неадекватната и пошла великденска агитация ни сигнализираха и десетки наши репортери и читатели, пишат от сайта, Скандално. На места се е стигнало до там дебеловрати емисари на партията да раздават козунаци дори вътре в самите църкви, докато свещеника още чете празничната молитва.
kozunak_gerb1

Подобни новини

Оставете коментар