РУСИЯ иска декласация на песента на УКРАЙНА! ДЖАМАЛА на секундата получи званието „НАРОДЕН АРТИСТ“.. ЦЕЛТА на купената победа е влизането на Украйна в ЕС и НАТО. На снимката РУСЛАНА си показва … – първата украинка победителка в Евровизия 2004

Цяла Русия иска декласация на песента на Украйна от Гейвизия! Такова искане е имало още преди полуфинала и финала на конкурса, защото песента е политическа, но организаторите


са отхвърлили искането, съобщи по БТВ Петя Дикова, която вчера прави интервю с Поли Генова. В изявлението на външно министерство на Русия също има такъв текст и подигравка каква песен ще спечели догодина.
„Бюджетът на Евровизия е 125 милиона. Само залата за 1 час струва 30 000 евро. Австралия е включена в конкурса по търговски съображения. Голям пазар са. За следващия конкурс даже има искания от Америка и Китай за участие. Европа на три континента, както се казва“, коментираха Мира Баджева и Любен Дилов син по Нова телевизия.
Изпълнителката Джамала на секундата получи званието „Народен артист“ на Украйна. Целта на купената победа е влизането на Украйна в ЕС и НАТО. Като домакини на Евровизия 2017 това ще бъде основен акцент. Нищо чудно в конкурса освен Австралия да участва още и Америка. За Китай не е сигурно.
Roksana_Ukraina_pobeditelka_Evrovizia_2004
Снимка Интернет
Руслана е първата украинка победителка в Евровизия 2004. Джамала е втората. Роксана е и първата победителка от Гейвизия, която публично си показва онова между краката, умишлено за да привлича публика.

Подобни новини

Оставете коментар