ТАТАРИТЕ посрещнаха ФАШИСТИТЕ с ХЛЯБ и СОЛ в Крим, затова 300 000 европейци ПОДПИСАХА петиция за отстраняване на УКРАЙНА от… ЕВРОВИЗИЯ отговори, че …. АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ „пред инфаркт“, защото БЪЛГАРИЯ дала на РУСИЯ 12 т, а Русия на България ….

Татарите посрещнаха фашистите на Хитлер с хляб и сол в Крим, затова 300 000 европейци подписаха петиция за отстраняването на Украйна от първото място в Евровизия и отнемане на домакинството и на конкурса през 2017 г. Подписката е организирана от арменеца Артур, а полагането на подпис става онлайн. Организаторите на Евровизия признаха, че


са запознати с документа, ще го приемат, но няма да отнемат първото място на Украйна. Това означава, че профашиската песен ще направи Украйна домакин на конкурса през 2017 г.
Бившият син депутат от Варна Александър Йорданов е „пред инфаркт“, защото българското жури дало 12 т на Русия, а руснаците на българската песен – 0 точки. Йорданов след синьото си шествие като председател в парламента беше пратен посланик в Полша, а после в Македония. Докато той ръсеше бисери и омайваше българите за синьо светло бъдеще баща му до края на живота си остана верен на червената партия.
Aleksandar_Jordanov
Снимка Интернет
Сашко бе, синият Сашко.

Подобни новини

Оставете коментар