РАПОРТ ДАДЕН, рапорт приет! НЕВИЖДАНО ШОУ „50 години №8“, защо Бандит №1 не беше поканен? Един по-различен коментар от Фейсбук: КРАСИМИР БОЕВ: Моят баща е спасил стотици животи, защо не е най-заслужилият българин?

Рапорт даден, рапорт приет! Стоичков разплака цяла България. Видяхте как. Невиждано футболно шоу „50 години №8“, защо бандит №1 не беше поканен? 40 000 на стадиона и милиони пред телевизора.

Ето ви едно по-различно мнение от Фейсбук:
Krasimir Boev, Sofia:


Покрай юбилея на Камата се вдигна олелия до Бога колко много е страдал Ицо в България, колко не го заслужаваме, колко сме дребнави, злобни, гадни…
Стига, бе, колеги и приятели! Стига глупости!
На Ицо злобата, дребнавостта не са му чужди. Той е българин, завършен продукт на родната действителност – виждали сме го да псува, да бие, да мрази, да се отказва от родината. Същият си е като нас и няма нужда да го оплаквате!
Ама бил най-заслужилият. Идиотско е да сравняваме най-заслужилите. Моят баща, например, през годините е спасил стотици човешки животи и е помогнал на хиляди да оздравеят. Питайте ги оцелелите благодарение на д-р Боев кой е най-заслужилият. Това са класации и сравнения за комплексари.
А че Ицо си живее царски, няма две мнения. Всичко му е на тепсия, навсякъде го посрещат като цар, за него няма затворени врати. Е, взеха му синия буркан, затова и на мен ми се доплаква. Не му дадоха парцел на безценица в София, но в общината има твърде много влиятелни далавераджии, трябваше да се сръга с тях.
В чужбина много повече го ценели и обичали – там му виждат усмивката и възпитанието, тук той си е истинският Ицо. Виждал съм го как шофира – за него няма светофари, пешеходци, задръствания. Цялата държава му е в услуга и никой не смее да гъкне срещу него, че ще го изядат с парцалите.
Не прекалявайте със смешния плач. Нали идеята е да сме космополитни, да не сме дребнави, да си гледаме живота и да не се вълнуваме от другите. Ицо беше велик футболист, организира страхотен юбилей, искрено му пожелавам да е жив и здрав!
Hristo_Stoi4kov_raport_daden_raport_priet

Подобни новини

Оставете коментар