СТОИЧКОВ изригна с нова ЗАКАНА като тинейджър в стил: Отказвам се от БЪЛГАРИЯ… ЗАКАНАТА към МАРАДОНА и …: Изтрих всички, които не дойдоха, за мен те вече не съществуват! ИЗВОДЪТ: Стоичков не обича тези, които не го обичат, даже ги… Обаче призна: Аз не мога да се променя, вторите 50 г ще бъда…

Стоичков изригна с нова закана, като тинейджър в стил:
Отказвам се от България. Днес Камата изуми в интервю с послание към Марадона и останалите, които не дойдоха на юбилея му:
За мен те вече не съществуват. Изтрих ги всички от


телефона си. Никога вече няма да се свържат с мен и аз с тях. Големи притенции, това искат, онова искат, това не им харесвало и накрая не дойдоха. Аз не мога да се променя. Аз съм си такъв от дете. Първите 50 ги минах перфектно. От тук нататък ще бъда на по-високо ниво“.
Коментар: Заканата ти от днес е за първите 50.
Stoi4kov_benefis_50_godini_N8
Снимка Фейсбук
Стоичков впечатли света в два момента от юбилейния мач – Когато почете Трифон Иванов и в 14-тата минута, когато отдаде почит на футболния си баща-откривател Йохан Кройф. Шоуто „50 години N8 беше перфектно организирано, а дъждът беше пратен от Господ като подарък, защото без дъжд нямаше да е същото.
Ето ви още една закана на Стоичков:
„Аз се чувствам каталунец. Живея там, имам къща. Ще умра там. Ще ме погребат в Каталуния. Благодарен съм на Каталуния и каталунците, на запалянковците на Барселона. Така се чувствам, не мога да го променя. Бях капитан на националния отбор на България и моята лента бе знамето на Каталуния. Изобщо не ми пука какво ще кажат. Има си снимки. До последния ми мач, до България – Англия през 1999 г., носех на ръката си знамето на Каталуния“, гордее се Христо Стоичков.

Подобни новини

Оставете коментар