ВЕСКО пак ОБЪРНА РЕЗБАТА! Вече не иска БЕДНИ и БОГАТИ, иска ВСИЧКИ да са РАВНИ, както по време на СОЦИАЛИЗМА! Сравни АМЕРИКА с ФАШИЗМА, а за РУСНАЦИТЕ каза: Те са….

Веско Маринов пак обърна резбата. Беше на ляво, после лиза дупето на Цв. Цв., а днес поиска да няма бедни и богати и всички да са равни, както по време на социализма. Ето какво каза в ефира на БТВ:


„Думата „романтик” започна да изчезва – такива хора са хора с недостатък, едва ли не. Любовта, приятелството е вече интерес. Изпитвам носталгия по онова време и родния си Полски Тръмбеш „заради духа” на малкия град. Целият град е един квартал. Съжалявам за „миналото време”, когато имаше повече чувства и повече равенство. Самата музика селекционира хората – те са като мен, с моите желания, моите въжделения. От 14 март насам изнесох ни повече, ни по-малко от 34 концерта из цялата страна. На 31 май ще се включа в благотворителния концерт „Звезди пеят за България”. Приходите от концерта ще отидат за реставрация на Паметника на свободата на Шипка. Стиховете, които всеки път провокират у мен силна емоция, а понякога – и сълзи са: „Изминало време, но няма забрава за руските воини – горди деди. За тяхната сила и доблест, и слава, за техните внуци с искрящи звезди”. „Това е всичко, останалото е политика. Както преди политиците ни бяха германофили, така днес са американофили. Руснаците са наши братя и „макар да се държим лошо с тях”, те определят туризма ни. „никога не съм се чувствал толкова добре в друга страна, както в Русия и в Беларус”.
Veselin_Marinov

Подобни новини

Оставете коментар