РУСИЯ: Благодарим ти БЪЛГАРИЯ за А, Б, В, Г, … ние сме БРАТЯ за ВЕЧНИ ВРЕМЕНА! Въведоха ЧАС по МИСЛЕНЕ в…. от септември в още…. ВЪРВИ НАРОДЕ ЗАБЛУДЕНИ, към НОВИ ЗАЕМИ ВЪРВИ, с МУТРИТЕ таз сила нова,…. Върви към мощната ЕВРОПА, към АНТИ РУСИЯ ти върви, от евро-долар неизменно воден и Бог да те прости! Напред ….

Русия прави днес много по-масови манифестации от България за азбуката и ни казва:
Благодарим ти България за А, Б, В, Г, … ние сме братя за вечни времена. Само този факт, че азбуката и кирилицата ни свързват трябва като чук да бие по главата всяка секунда такива като


Плевнята и всички останали русофобии и да им казва: Вековното няма как да го изкорениш.
Въведоха час по мислене в едно частно училище през септември 2015, а от септември 2016 мисленето в час ще бъде въведено и в още 3 частни училища, като през юни до Министерството на образованието ще бъде изпратено предложение за „Час по мислене“ и в държавните училища. Става въпрос за учениците от 4-ти до 7-чи клас засега. Защото българинът не може да мисли от изобилие свобода и тотална демокрация, която пак напомняме е диктатура на капитала и нищо друго. Ето например българите не осъзнават, че вече имаме:
Върви народе заблудени, към нови заеми върви, с мутрите таз сила нова, съдбите си ти промени.
Върви към мощната Европа, към анти Русия ти върви, от евро-долар неизменно воден и Бог да те прости.
Напред неуките са слънце, което в джобовете им грей! Напред! Глупостта не пада, там дето демокрация живей!
Известен беше ти, човечен! …
О влез в Историята веч, духовно покори страните, които завладяха те със сеч.
Dvijenie_21_Den_Slavqnska_pismenost_Pliska_dvora_na_kirilicata
В Плиска бе създаден Двор на кирилицата, но не от българин, а от арменец, който изработва 2-метровите букви в Русия и ги транспортира до старата българска столица.

Подобни новини

Оставете коментар