НОВИ ИНТРИГИ със СТОИЧКОВ! Обвинил ЛЮБО ПЕНЕВ, че продал пропуските, които му дал, бесен е, че не дойде на БЕНЕФИСА СЕСТРА му Петя, с която не се имат, продава кебапчета в селска кръчма пък внигна от трибуните геврек с …

Нови интриги със Стоичков тресат нета! Обвинил Любо Пенев, че продал пропуските, които му дал и е бесен, че не дойде на бенефиса му. Сестра му петя, с която не се имат и която продава кебапчета в селска кръчма пък внигна от трибуните два геврека. Подробностите:


Стоичков звънял на Любо Пенев да го попита каква е причината за отсъствието му от бенефиса. След няколко дни опити да се свърже с „Духай супата“ Стоичков побеснял и отсякъл: „И този вече не съществува за мен!
Пред свои приятели Стоичков обвинил Любо, че е продал 20-те пропуска, които му дал.
„Христо му даде 20 безплатни пропуска, за да може Любо да ги раздаде на приятели. Те бяха на много хубави места – точно под ложите на сектор „А”. Когато обаче шоу мачът започна, забелязахме, че там не бяха седнали близки на Любослав Пенев, а други хора. Дали пропуските не са продадени“, съмнявал се Стоичков, пише „Блиц“.
Любослав Пенев обаче бил неоткриваем не само за Стоичков. 49-годишният треньор е изпаднал в тежка депресия, допълва сайтът.

Христо Стоичков има по-малко сестра, за която знаят само съселяните и приятелите му. Модерният ляв не обича да говори за Петя и изглежда се срамува от нея. Петя доживя звездния си миг по време на юбилейния мач на Камата, когато размаха собственоръчно изпечен геврек, под формата на №8, от ложите на стадиона, написа столичен седмичник.
Блондинката, която е взела сините очи на баща си Стоичков и излъчването на майка си Пенка, е истинска звезда в хоремага на пловдивското село Маноле. Там чевръстата Петя разнася ракии и кебапчета. А за клиантелата е чест, че лично сестрата на Христо Стоичков ги обслужва.
Петя е работила дълги години в Испания като чистачка, преди кризата да я върне в България. Въпреки че са израснали заедно, Камата и Петя все едно живеят на различни планети. Докато Ицо и семейството му са в Маями, сестра му една свързва двата края в селото си.
В началото на февруари Петя е омъжила едната си дъщеря Виктория. Момичето казало „да“ на своя приятел Илия. Тържеството пропуснали и Христо, и другият брат Цанко. Петя е на път да вдигне още една сватба, защото другата й дъщеря също има сериозен приятел, написа Пик.
Stoichkov_Miami_Florida
Снимка Интернет
Стоичков вече е в Маями.

Подобни новини

Оставете коментар