При 70 млр ДЪЛГ има ли значение КОЙ те управлява – БАНДИТ или ЦВЕТАРКА? В КАПИТАЛИСТИЧЕСКА система няма СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, защото.. Повтарям пак и пак и пак и пак и пак: ДЕМОКРАЦИЯТА е ДИКТАТУРА на КАПИТАЛА и нищо…

При 70 млр дълг има ли значение Кой те управлява? Няма никакво значение дали ще е Бандит или Цветарка! Управляват ви


парите на Междунаподния валутен фонд и Световната банка. Справка – Гърция. В капиталистическа система няма и не може да има социалистическа партия, а единствено капиталистическа, защото правилата са капиталистически.
Вчера Корнелия Нинова поднесе цветя на паметника на Тодор Живков, след като изнесе заседание на върхушката на БСП в Правец. Хватки и номера за пенсионери и наивници. Отговорът на Живков в тази карикатура е много по-истински, от колкото светлото бъдеще с Корнелия. Повтарям, пак и пак и пак и пак: Демокрацията е диктатура на капитала и нищо друго. В тази диктатура няма социализъм, няма и социалистическа партия. Всичко е капитализъм с бандити във власт, които колят и бесят.
Как да го обясниш това на влечугото Генов, който вулкан изригна лайна по адрес комунизма-социализма в ефира на Нова телевизия, но комуниста Чакъров му затвори гнусната уста с 6 ст за билетче градски транспорт през онова време. Чакъров нарече демокрацията курва, защото на всяка крачка демокрацията се продава като проститутка.
Kornelia_Ninova_podnasq_cvetq_pametnik_Todor_Jivkov_karikatura_31_05_2016
Карикатура Христо Комарницки

Подобни новини

Оставете коментар