ГРОБ обяви КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА си! СТАЛИНКА изтрещя: Прадядо и измислил името ЛЕВСКИ на Васил Кунчев, нескопосан PR за немислещи българи! ВЛАСТТА е НАРКОТИК, PR-а е спринцовката

Партия ГРОБ обяви кандидат президента си – Сталинка. Тя обаче съвсем изтрещя, но е нормално. Пристрастяването към власта е наркотик, PR-а е спринцовката. Прадядо и измислил името Левски на Васил Кунчев. Това е нескопосан PR за бълъци, но го разбират само мислещите и образовани българи. Останалите лапат въдичката като попчета. Как ще докаже Сталинка


твърдението си, с аудио или видеозапис. По тази логика пра, пра, пра, пра, пра, пра … дядо и на Сталинка е измислил името България. Предложил на Аспарух и той отсякъл: Тук ще е и ще се казва България.
Иначе лъга, лъга, ами на кой да прилича, на власта. Манипулациите Сталинка изрече по време на родова среща на Кършовския род в Елена.
Сталинка:
За да живеем добре, са нужни 5% икономически растеж.
Коментар: За да има поне 1% ръст е нужно производство, а в България нищо не се произвежда и няма да се произвежда заради огромната корупция и убийствените режими от държавни такси, нормативни документи и регулации направени с цел политическа зависимост и отделно корупция.

Kristalina_Georgieva_Stalinka
Снимка Интернет
Сталинка си е Сталинка и комисар на Космоса да стане.

Подобни новини

Оставете коментар