АТАНАСОВ: Борисов е ПАЛЯЧО, който знае кой продава НАРКОТИЦИ! В София последните години няма нито една акция, защото….. ВИДЕО: БЪЧВАРОВА прочете в парламента как се стреляли за парко място и …..

Атанас Атанасов за каубойската стрелба в Слънчев бряг:
Бойко Борисов е палячо, който знае, че масовата стрелба в Слънчев бряг е за нарко място, а не за парко място. За този конфликт полицията там е знаела от няколко дни, но са очаквали Митьо Очите да


си свърши работата като заеме мястото си на тартор и така да осигури спокойствие в полицията, тя да не се занимава с групировките,, след като една командва. Защо последните години в София няма нито една нарко-акция. Отговорът е, защото една групировка командва, останалите слушат. Преди година се срещнах с Румяна Бъчварова. Дадох и документи, че шефът на Софийската дирекция на вътрешните работи покровителства наркобизнеса. Никаква реакция, след месец този шеф разбра за моя сигнал. Борисов управлява МВР, той казва какво да се случва и знае всичко за наркоразпространението“.
Всичко което каза Атанасов във видео:

Преди минути министър Румяна Бъчварова изчете в парламента как двете групировки в Слънчев бряг се скарали не за едно парко мяско, а за две, беше оплюта от опозицията, но не от трибуната, а от място, защото гласуваха дебатът да не се предава пряко по телевизията и дебат изобщо нямаше. Никой не опонира на Бъчварова и тя си прочете листчето и излезе.
Boiko_Borisov_Margina
Снимка Интернет
Вълкът костюма си мени, но нравът – не.

Подобни новини

Оставете коментар