МОДЕЛЪТ „БАНДИТ“, ето това е той новият „КОЙ“: ИЗБРАНА ФИРМА гушнала 500 млн лева за година от ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, печелила е по 2 на седмица….

Моделът „Бандит“ замени моделът „Кой“. Какво представлява новата схема? Фирма на властта печели всички обществени поръчки във всеки един бранш. Такъв е случаят с фирмата


за която сигнал е внесен до прокуратурата.
БСП поиска оставката на директора на Лазар Лазаров, защото фирма на властта е гушнала 500 млн за една година.
В брой 129 в-к „Дума“ написа:

Любимата на властта фирма „Агромах“ е получила близо 300 млн. лв. за година, а от подизпълнители, чрез заобикаляне на обществени поръчки, 200 млн. лв. Това разкриха от БСП вчера. Социалистите обявиха, че дружеството има уникална успеваемост, защото от 100 участия в търгове печели 85-87. В изминалите 2 години всяка седмица „Агромах“ е печелила по 1 обществена поръчка, а в натоварените седмици по 2.
Социалистите искат шефът на АПИ Лазар Лазаров да подаде оставка. Внасяме сигнал до прокуратурата за начина на разходване на финансови средства за ремонт и поддържане на републиканските пътища, съобщиха от БСП.
ГЕРБ уж щяха да демонтират модела „кой“, но вместо това успешно създават нови фирми около властта, заяви Жельо Бойчев. Тоест моделът „Кой“ вече е „Бандит“.
Agromah_kamioni_bageri
Снимка Интернет
Ох бабачка, 500 милиона лева обществени пари за една фирма.

Подобни новини

Оставете коментар