МАРЕШКИ ИЗПЕРКА! На пресконференция от 12,15 ч обявява: АТЕНТАТ срещу АХЧИЕВА е причина за …. Целта е после да обвинят мен…..

Марешки изперка! На пресконференция от 12,15 ч в пресклуб „България“ обявява: Атентат срещу Валя Ахчиева е причина за разкритията на журналистката за горивата, които продава Марешки.
В мейлът, който щабът на Марешки изпрати до медиите пише следното:


На пресконференцията Марешки ще разкрие за постъпила в неговия щаб информация, касаещи бъдещи действия засягащи живота и сигурността на журналистката от БНТ Валя Ахчиева. Авторката на предаването „Открито“, според сведенията ни, е била използвана като „бушон“ в опит да се натопи бизнесменът и общественик. Чрез манипулативните тези, изложени в предаванията на Ахчиева, е направен опит да се нагнети напрежението между нея и Марешки. Същото това напрежение да се използва впоследствие като се извърши покушение върху

т. нар. „бушон“ Ахчиева и то да бъде изкуствено приписано на патриота и борец срещу картелите, корупцията и контрабандата Веселин Марешки. И всичко това, за да може над 1,5 милиарда лева годишно, които благодарение на неговата дейност остават в бизнеса и домакинствата, да бъдат отново ограбвани от картела.
Повече подробности за постъпилата информация за новото активно мероприятие срещу основателя на Националното освободително движение „За чиста и свята Република“, можете да научите на пресконференцията, която ще се проведе утре (б.а днес), 14.6.2016 от 12:15 ч. – в Пресклуб „България“ на Националния стадион
„Васил Левски“.
Mare6ki

Подобни новини

Оставете коментар