АМЕРИКАНЦИТЕ ни вземат БАЗАТА в АТИЯ на Черно море за общия фронт срещу РУСИЯ от България, Румъния, Турция и Украйна

Американците ни вземат базата в Атия на Черно море за общия фронт срещу Русия създаден от България, Румъния, Турция и Украйна. Подробностите:


България, Румъния, Турция и Украйна да създадат общ боен флот в Черно море, който да неутрализира Русия. Това предложение е отправил в сряда румънският президент Клаус Йоханис към премиера Бойко Борисов. Това стана при посещението на румънския президент в София. В началото на юни същото предложение отправил и премиерът на Румъния Дачиан Чолош при визитата си у нас, научи “24 часа” от източници в правителството.
Предложението за общ натовски флот в Черно море, представено от Йоханис като Регионална черноморска инициатива, срещна пълната подкрепа на

президента Росен Плевнелиев. Освен това двамата президенти декларираха, че “приветстват решението на САЩ да дислоцират военноморски части в Черно море в рамките на Европейската инициатива за гарантиране на сигурността на съюзниците в Европа”.
Според български военни експерти румънското предложение предвижда и превръщането на военноморската ни база Атия край Бургас в голяма американска база на Черно море.
Borisov_celuva_Erdogan_v_Istanbul
Снимка Интернет
България дава военно-морската база Атия на общия фронт срещу Русия.

Подобни новини

Оставете коментар