БРИТАНЦИТЕ гласуваха за ПАРИТЕ си, които МУТРИТЕ в България КРАДАТ през СТАДИОНИ в села без жители, ВЕЛОАЛЕИ без…, ЯХТЕНИ ПРИСТАНИЩА без яхти, … Откъде накъде БРИТАНЦИТЕ ще правят пари, а БАНДИТИ ги крадат? ВАЛЕРИ НАЙДЕНОВ: Британците никога не правят глупости, по-умни са от германците!

Британците гласуваха за парите си, които англичаните изкарват, а мутрите в България крадат през стадиони в села без жители, велоалеи без велосипеди по тях и десетки стоянки на които никога


няма да бъде поставмено колело, яхтени пристанища без яхти, ….
Откъде накъде британци с няколко висши, взели заеми за образование, които изплащат половин живот ще правят пари, а бандити от България ще ги харчат, тоест крадат?

Гледната точка на Валери Найденов:
Да поясня за невежите – британците никога не правят стратегически глупости. Те винаги мислят с няколко хода напред, за разлика от германците. Например немците допускат 2 пъти да воюват и на изток с Русия, и на запад с Франция, Англия, САЩ, едновременно. Това е невероятна глупост, капан, в който

ги вкарват именно англичаните. Погледнете какво направи Меркел миналото лято – направо настъпи мотиката. Никаква далновидност. Англия никога не прави подобни тъпи изпълнения. Ако наистина напуснат ЕС, те няма да се изолират, а тъкмо обратното – ще се отворят много по-широко за световното разделение на труда. Ръцете им ще бъдат развързани, за да сключват много по-лесно сделки с държави като Китай, Япония, Индия, Виетнам и така нататък. За тях търговията със света е по-важна от търговията с ЕС. Но търговията с ЕС няма да намалее поради една проста причина – тя е много по-изгодна за Германия и Франция, отколкото за самата Великобритания. За Германия ще е самоубийство да наложи мита за острова, кой ще им купува мерцедесите и беемветата? Кралството има 68 милиарда търговски дефицит със страните от ЕС и 31 милиарда профицит с останалия свят. Така че англичаните държат Европа за топките, а не обратното. Що се отнася до твърдението, че финансовите спекуланати ще се изнесат от Лондон – абсурд. Къде ще отидат, във Франкфурт? Там ще се чувстват много нещастни. Англичаните направиха силен анонс, но тепърва ще видим как ще си изиграят картите.
Borisov_kato_mutra_otzad_narod
Снимка в-к Труд
Британците изкават пари, а този и ордата му ги харчат и крадат. Сега ясно ли ви е защо британците гласуваха аут от империята.

Подобни новини

Оставете коментар