ФРАНЦИЯ прави РЕФЕРЕНДУМ до 3 месеца за излизане от ИМПЕРИЯТА Европейски съюз, а там %-те са страшни, над…. БИВШ наш ЕВРОДЕПУТАТ: ЕС е ФИНАНСОВА ПИРАМИДА, отвратих се и напуснах по собствено желание! СТАЛИНКА: Великобритания досега плащаше по 77 евро на жител, вече ще плаща по…

Франция ще направи референдум до 3 месеца за излизане от империята Европейски съюз, а там %-те са страшни, над


61 %. Ефектът на доминото завлича още 5 държави – Франция, Холандия, Унгария, Австрия и Чехия. В България вече се пуснаха анкети „За“ излизане.
Бившият български евродепутат Даниела Колева обясни в профила си във Фейсбук защо британците напуснаха изгнилия кораб:
Daniela Koleva
24 юни в 22:41 · Sofia, Sofia City Province ·
От работата ми в ЕП ( 1 година) се отвратих от всичко свързано със съюза и прилежащите му институции. Тръгнах си от ЕП по собствено желание, август 2015-та, като подадох молба за напускане. Това е една финансова пирамида, чието начало на края вече е факт. Корупция до най- високо ниво, раздута администрация, евродепутати на заплати към лобистки фирми и т.н. Е, да вярно е, че ТЕ са си легализирали корупцията, с легализирането на лобизма…. Не че има нещо лошо в това- Дефакто, евродепутате не вършат нищо нередно. Ако в БГ легализират лобизма, поне ще си плащат данъците за далаверите. Възмутена съм, как ЕП и ЕК пишат доклади и анализират резултатите и развитието на България, след като гнездото на корупцията е там! Как една корумпирана система (ЕС) прави доклади , че друга държавица като нашата била корумпирана- не че не е вярно, но е някак нагло и лицемерно крадецът да вика, дръжте крадеца!
Сталинка (Кристалина Георгиева с рожденоно име Сталинка) каза от Брюксел:
Великобритания досега плащаше по 77 евро на жител и има 2 пътя

– 1. да се ползва от предимствата на европейския пазар и 2. да не се ползва от предимствата като Канада, с която преговорите започнаха през 2009 и завършиха едва сега. Ако Великобритания реши да се ползва ще плаща повече от 77 евро, като например Норвегия, която плаща по 107 евро.
EU-3 (1)
Карикатура Европа
Това е бъдещето на империята Европейски съюз.

Подобни новини

Оставете коментар