СТАЛИНКА поиска от АЛБАНИЯ да я издигне за шеф на ООН! Защо още не е отзована от всички …? Защо МЕДИИТЕ в чужбина пишат, а българските мълчат?

Сталинка (Кристалина Георгиева) е поискала от Албания да я издигне за кандидат шеф на ООН, където да се състезава с Ирина Бокова издигната от българската държава. Сталинка, която е назначение за еврокомисар от


министър председателя Борисов защо още не е отзована от него от всичките си постове в империята Европейски съюз, попита социологът Андрей Райчев, който разкри новината в ефира на Нова телевизия и попита още – Защо чуждите медии пишат и коментират, а българските мълчат и по чия заповед?
Помните преди няколко седмици Сталинка си направи PR, като обяви че пра пра дядо и е измислил името Левски на Васил Иванов Кунчев. Лъжата веднага

предизвика реакция към най-голямата кариеристка в света и проверка установи, че пра пра дядо и тогава не е бил роден, но PR-ът лъжа си свърши работа.
Borisov_celuva_Erdogan_v_Istanbul
Снимка www.youcomments.com от репортаж на СКАТ
Медиите в България мълчат за невиждания кариерастичен скандал със Сталинка, защото Борисов я гласи като пожарен вариант за президент на ГЕРБ.

Подобни новини

Оставете коментар