НАТО разполага 3 вида войски в БЪЛГАРИЯ докато я има Русия, тоест …. Другият вариант е докато РУСИЯ отново ни освободи, този път от… Расмусен: ПУТИН е единственият, който ликува от „Брекзит“

НАТО разполага 3 вида войски в България докато я има Русия, тоест вечно. Другият вариант е докато Русия отново ни освободи, този път от


НАТОq разпадащата се империя Европейски съюз и шефът и бандит – Америка.
Лидерите на НАТО ще обсъдят във Варшава нови стъпки за засилване на присъствието на алианса на източния му фланг, като част от подхода на Запада за справяне с реваншистка Русия. Това твърди бившият генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен пред сп. “Нюзуик”.
На срещата на 8 и 9 юли трябва да се реши

постоянното разполагане на сухопътни, военновъздушни и военноморски сили в Прибалтийските държави, Полша, Румъния и България. Те щели да останат там толкова дълго, колкото Русия поддържа агресивната си позиция.
“Не трябва да имаме никакви илюзии относно намеренията на Москва. Зад тормоза и дезинтегрирането на прозападните правителства, граничещи с Русия, лежи сблъсък на идеи”, смята Расмусен и допълва, че Кремъл използва енергийните си ресурси като оръжие, за да разделя съюзниците. Не трябва да бъде изненада, че президентът Владимир Путин е един от малкото, ако не и единственият световен лидер, който приветства Брекзит”, пише Расмусен.
amerikanski_tankove_Abrams_natovareni_na_vlak_31_01_2015

Подобни новини

Оставете коментар