ПУТИН и ЕРДОГАН ще търгуват само в РУБЛИ и ЛИРИ, а целта е да сринат АМЕРИКАНСКИЯ ДОЛАР

Путин и Ердоган ще търгуват само в рубли и лири, а целта е да сринат американския долар, който в момента е


основна валута в търговията между Русия и Турция. Преди 2 години руската рубла от 35-40 за 1 евро скочи до 75-80 рубли за 1 евро под натиска на долара с любезното съдействие цената на петрола. Изкуственото понижение на цената на черното злато разби руската икономика. Турция тогава беше добре, защото играеше с американците в коалиция за разбиването на Сирия, Ирак и останалите държави в региона. Знаете, че след като Турция по заповед на Америка събори руския самолет

Путин прекрати търговията и това струваше на Турция стокообмен за 10 млр долара минус на година. Сега обаче Путин и Ердоган стоплиха отношенията по инициатива на турчина, който беше спасен от Путин. Малко медии написаха истината, че лично Путин предупредил Ердоган да бяга от хотела 15 мин преди да го убият. Седмица по късно Ердоган призна, че ако не е бил предупреден за преврата щял да е мъртъв, без да уточнява кой го е спасил. Но той си знае – Путин, чрез КГБ.
„Ако търгуваме с Русия в рубли и турски лири доларът ще се обезцени, ще се спасим от натиска на курса му“, коментира Ердоган.
„Американският долар е изкуствено насаден в нашата търговия и не ни е нужен“, категоричен е Путин.
Putin_Erdogan

Подобни новини

Оставете коментар