СЛУГАТА опроверга НАЧАЛНИКА си: Прав е този ДЕБЕЛАРОВ, руснаците изкупиха Черноморието, и то млади семейства се заселват и купуват масиви земя в… Тази РУСКА ТИКВА….

Слугата на властта опроверга началника си, който вчера обясняваше, че България е 1300 г и никой не може да я купи. В собствената си телевизия черничкият роден в Долни Чифлик каза:


Прав е този Дебеларов, че ще ни купят руснаците. Аз съм в Бургас и там и във Варна и по Черноморието живеят постоянно много руснаци. Не знам дали са 300 000, но притеснителното е, че са млади хора, семейства, които се устройват тук. Не са като англичаните, които са пенсионери. И друго притеснително е, че

купуват големи масиви земя, в ямболско, бургаско, сливенско, …“.
Коментар:
Прав е правнукът на Лев Толстой – Пьотр, че са изкупили половин България и ако поискат ще изкупяг и останалата част. България е 1/3 от Москва. Парите на една голяма държава, но не на държавно ниво, а на ниво граждани винаги могат да купят по-малка държава. Капитализъм е, забравихте ли. За парите няма граници. Изкупят ли земята обаче, значи са купили България. Въпреки, че и днес масиви българска земя е собственост на турци, китайци, гърци, румънци и руснаци разбира се. Но задайте си и другия въпрос – Каква е разликата земята да е в частник българин и частник руснак. Никаква разлика няма, защото е частна, тоест не е ваша.
Valeri_Simeonov

Подобни новини

Оставете коментар