СТАЛИНКА е 8-ма с 2 ЧЕРВЕНИ КАРТОНА! БОКОВА е 4-та, а новият генерален секретар на ОНН е …. БАНДИТЪТ е ЩАСТЛИВ, защото ЦЕЛТА му е ПОСТИГНАТА, а тя беше шеф да стане ЧОВЕКЪТ на МЕРКЕЛ, който пък има ангажиментът да вкара ГЕРМАНИЯ в…

Сталинка получи 2 червени картона при гласуването за шеф на ООН и е 8-ма в крайното класиране! Бокова е 4-та, а новият генерален секретар на организацията за обслужване на интереси е


португалецът Гутериш. Така целта на Бандита беше постигната. Той изпълни заповед на Меркел да се обезкърви Бокова като България свали доверието си от нея и издигне Сталинка. Целта беше Гутериш да стане генерален секретар на ООН с поет ангажимент към Меркел да вкара Германия като постоянен член на ООН заедно с 5-те постоянни членове – Русия, Китай, Франция, Америка и Великобритания.
След гласуването днес посланикът на Русия Виталий Чуркин каза:

„Благодарим на всички кандидати за участието им в тази кампания. Ясно е, че новият генерален секретар на ООН е Антонио Гутериш’.

Португалският политик Антониу Гутериш е роден през 1949 г. От 1992 в течение на 10 години той е депутат и генерален секретар на Португалската социалистическа партия. В периода 1999 – 2002 г. е премиер на Португалия. Бил е и председател на Социалистическия интернационал и Върховен комисар на ООН за бежанците.

Резултатите на двете българки, които участваха в днешната надпревара – генералният директор на ЮНЕСКО:
Ирина Бокова получи 7 окуражителни гласа, 7 неокуражителни, включително от две държави постоянни членки и 1 без мнение.
Сталинка е получила 5 окуражителни гласа, 8 „не окуражавам“, сред които от 2 постоянни членки и 2 „въздържал се“, един от които също е бил от постоянна членка на Съвета.

Снимка Интернет
Това е днешната власт в България – облужване на чужди интереси и смях и забавление за слугите.
Stalinka_Mutrata_Plevnqta

Подобни новини

Оставете коментар