ПРОТЕСТ под прозорците на БЕЗСРАМНИКА, крещят: ОСТАВКА ОСТАВКА, ОСТАВКА и пеят: СТАНИ, стани юнак балкански, от СЪН ДЪЛБОК се събуди и ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА МУТРАТА: Всяка моя дума се чува в Европа, вие какво искате да дойде някой, който….

Протест под прозорците на безсрамника пред Министерски съвет в София. Самоорганизиралите се във Фейсбук софиянци крещят:


Оставка, Оставка, Оставка и пеят:
Стани, стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди и Всеки ден ще е така, до победата!
Причината за исканата оставка е гласуването в ООН и коментарите на безсравника днес:
„За какво да се срамувам. Затова, че не съм осигурил още 5 години на една комунистическа фамилия. Бокова е нахална, че не се оттегли. Защо да подавам оставка, защото всяка моя дума се чува в Европа и да дойде някой, който се крие, като излиза от задните входове“…..
B_Cecka_karikatura
Карикатура Христо Комарницки
За комунистическата фамилия на Бокова няма 5 години шеф на ООН, но за комунистическата фамиилия Цачева има кампания за 5 години президент на България следващите 5 години. Е няма да я изберат, въпреки, че в момента цялата държавна машина е задействана така, че всички държавни служители да пуснат за комунистката. На балотажа пък сините ще гласуват за червената комунистка, частните патриоти също. Ще видим и кой още.

Подобни новини

Оставете коментар