БЕЗСРАМНИКЪТ заповяда: Отделете от ЗАЛЪКА си за да нахраним БЕЖАНЦИТЕ Знаете ли защо не говори за БАЩА си, защото баща му е бил…. ФОРБС: Борисов е ТЪПОУМЕН ИНТРИГАНТ, СЪРВАЙВЪР и … Ако БЪЛГАРИЯ беше нормална държава щеше да подаде ОСТАВКА

Безсрамникът на България най-безсрамно заповяда на гладуващия български народ:
Отделете от залъка си за да нахраним бежанците. В центровете в Харманли и Овча купел наши майки носят памперси на майките на сирийските деца.
Знаете ли защо не говори за баща си? Защото баща му е бил


ЗКПЧ, член на БКП. За тези, които не знаят ЗКПЧ е завеждащ командир по политическата част на комунистическата партия. Това са хора, които следят всички в поверената му територия дали се спазват заветите на комунистическата партия. 27 години след падането на комунизма ни управляват децата на най-пошлото от онова време. Не честните партийни членове, а тези които тогава са се възполвали от системата тогава и се възползват от системата сега.
Форбс изригна:
Ако България беше нормална държава Борисов щеше да подаде оставка.
„Ако България беше нормална държава, министър-председателят сега би подал оставка и правителството би паднало. Защото


решението за смяна на кандидатите беше на министър-председателя. Той постъпи така, въпреки че знаеше, че две трети от българските граждани предпочитат първия кандидат. Името му е Бойко Борисов – дълбоко посредствен, тъпоумен интригант-сървайвър, съвсем съответстващо на традициите в региона.
Той излезе на преден план за първи път като телохранител на последния български комунистически лидер. Това би трябвало да ви даде представа за качествата му“, пише Кайлан във Форбс.
Той допълва, че Борисов е знаел, че Георгиева няма никакви шансове, че тя никога не би преодоляла руското вето.
„Всички други го знаеха. Дори аз го знаех“, пише още Кайлан и на база финалното гласуване отново пише, че Бокова, дори и без подкрепата на България, се е представила отлично, което означава, че ако не е била смяната, е имала реалните шансове да спечели.
Boiko_Borisov_6arj
Шарж www.sivrilov.com

Подобни новини

Оставете коментар