ЖУРНАЛИСТИКАТА УБИВА! СЛУГИНАЖЪТ е като РАК на ДУШАТА! ПРЕДИЗБОРНАТА ИЗМАМА от днес: Увеличават заплатите в болници…, а те с МНОГО МИЛИОНИ ДЪЛГОВЕ Вчера на учителите, утре на всички държавни чиновници, заради МАМАТА със слугинажа на отвратителните продажни синдикати

Журналистиката убива! Слугинажът е като рак в душата! Да мислиш едно, а да говориш, пишеш и убеждаваш публиката в друго, защото парите така са ти наредили не е лесна работа. По-трудно е от


копане на нивата, защото там дори да удариш на криво, няма проблем. Но журналистът, ако изпусне само една дума, мимика или въпрос на криво и уволнение. Затова журналистиката убива. Съвет към младите журналисти – Забавлявайте се с всичко което творите и всеки ваш пациент без значение, политик, държавен чиновник, убиец, или какъвто и да е, защото ако не се забавлявате животът ви ще бъде кратяк. Ще умрете рано.
Слугинажът е не само в журналистиката, а на всички

нива и браншове. Бандитът се чуди какви измами да измисли за да стигне балотаж неизбираемият му кандидат – партийната комунистическа Мамата.
Предизборната измама няма почивен ден. Днес увеличиха заплатите в болници…, а те с много милиони дългове. Вчера измамата беше за учителите, утре ще е за всички държавни чиновници. И всичко заради неизбираемата Мамата, с отватителния слугинаж на синдикатите.
Cecka_Ca4eva_celuva_Maq_Nanolova
Снимка Интернет
Журналистите капацитети да пуснат в ефир и на страниците на своите местници и сайтове тази снимка и да коментират целува ли страстно мъжа. Ще го направят, ама друг път, при друго правителство иначе уволнение.

Подобни новини

Оставете коментар