РАДАН КЪНЕВ: БОРИСОВ да подаде ОСТАВКА след НЕИЗБЕЖНАТА ЗАГУБА, а не да хвърля ДЪРЖАВАТА в ХАОС! ОПАСНО, СРАМНО и … ЗАПЛАХИТЕ, БЯГСТВОТО от парламента и …. са свидетелство за … Лидери на РБ не влизайте в ДОГОВОРКИ с ГЕРБ…

Позиция на Демократи за силна България относно дестабилизирането на България от Бойко Борисов в ситуация на предизборна кампания публисувана в профила му във Фейсбук:
Опасно, срамно и политически недопустимо е Борисов да


дестабилизира държавата с предизборна цел. Заплахите срещу политически опоненти, бягството от парламентарен дебат и ограничаването на изборните права на българите в чужбина са свидетелство за недопустима слабост на премиера в кризисна международна обстановка. Нека Борисов поеме политическата си отговорност и подаде оставка след неизбежната изборна загуба, а не да хвърля държавата в хаос по време на кампания.
Обръщаме се към колегите от РБ –


партийните лидери и министри – да гарантират стабилността и сигурността в страната, като се включат активно в кампанията на Трайчо Трайков, а не в партийни договорки с ГЕРБ. Само изборът на силен и независим десен президент ще предпази държавата и обществото от несигурността и слабостта на премиера и мнозинството.
Radan_Kanev_Boiko_Borisov

Подобни новини

Оставете коментар