БАЙ ТОШО ви остави 10 млр дългове, БАЙ ХУЙ – 30 млр досега, ако остане…

Бай Тошо (Тодор Живков) ви остави 10 млр дългове през 1989 г, Бай Хуй (Бандита) – 30 млр досега. Ако остане на власт ще ги направи 50 милиарда. Той знае, че няма таван да взема заеми, защото


примерът е до нас – Гърция, със 700 млр. С други думи Бандитът може да управлява още 100 години със заеми. Сега е на 57, тогава ще е на 157. Добре, че Господ няма да му позволи, а и ние няма да сме живи след 100 г. И ако се сметне, че през 1989 г в България всичко работеше, тоест имаше активи във всеки град и село, значи Бай Тошо е оставил България на 200 млр +.
10 г Мутрата е невероятен актьор. Мерлин Брандо трева да пасе. Но реалността е жестока. 2 милиона


избягаха навън, защото тук, на прекрасната, райска територия условия за живот няма. Младите сега бягат като от Дявол. Ти 27 г след падането на тоталитарния комунизъм да издигнеш за президент партиен секретар – кариерист на комунизма е висша форма на бандитизъм. И да вярваш, че този нечовек е избираем е висша форма на кретенизъм.
Преди минути Народното събрание реши ваканцията до 4 ноември да отпадне. Ще има редовни заседания сряда, четвъртък и петък. За отмяна на решението гласуваха 177 депутати, 10 от Атака се въздържаха. И първата работа на мнозинството в момента е създаване на комисия за намиране виновниците за АЕЦ Белене. Ваканцията ще бъде само от 2 до 4 ноември.
te-ti-penis
Снимка Интернет
Бананът на Бай Тошо първо го нямаше и второ струваше 3 пъти по-евтино от банана на Бай Хуй.

Подобни новини

Оставете коментар