СУПЕР НОВИНА от Брюксел: ВАЛОНИЯ, 3,3 млн души спаси ЕВРОПА от КАНАДА, разбирай АМЕРИКА, като блокира… Мин. председателят на Канада: Тръгвам си с празни … СПАСИТЕЛЯТ се казва ПОЛ МАНИЕТ, а не БАЙ ХУ, който продаде България за…

Супер новина от Брюксел:
Валония, 16 844 кв км и население от 3 358 560 души спаси Европа от Канада, разбирай Америка, като блокира Трансатлантическото споразумение. Това се случи преди 2 часа. Министър председателят на Канада каза:


Тръгвам си с празни ръце.
Спасителят се казва Пол Маниет, а не Бай Ху, който продаде България срещу без визи за 500 българи от декември 2017 г. Добре, че беше Пол. Основната причина за блокажа е механизмът за арбитраж, според който спорни въпроси се решават от специално създаден съд, а не от националните съдилища, което означава, че големи корпорации могат да съдят цели държави в назначен от самите корпорации съд. На практика това е второ блокиране на мераците на Америка да завладее пазарът от 500 милиона европейци със стоките си, защото тяхното споразумение беше отхвърлено. Сегашното премахваше


98% от митата за стоките зад Океана. Продажникът шеф на партията на Бай Ху – Ю̀нкер каза, че Споразумението с Канада/Америка било най-доброто досега и е разочарован, че не се е случило.
Valonia_Belgia_petel
Снимка Уикипедия
Валония (на френски Wallonie) или Валонски регион е един от трите региона на Белгия с център Намюр. Валония заема южната част на Белгия и се състои от следните провинции: Ено, Лиеж, Люксембург, Намюр, Валонски Брабант. Площта на Валония е 16 844 km2, а населението – 3 358 560 души.

Подобни новини

Оставете коментар