ВОЛГИН: ОЯДЕНИ ХАЙВЕРНИ социалисти Този МАРТИН ШУЛЦ е ПЪЛЕН ЗАДНИК, уж ляв, а продава ЕВРОПА на Канада/АМЕРИКА Върна канадката от летището и на 27 октомври… Коментар: В КАПИТАЛИЗМА, няма СОЦИАЛИСТИ, всички са…

Петър Волгин написа в профила си в социалната мрежа:


„Този Мартин Шулц се оказа пълен задник. Уж социалист, уж ляв, уж прогресивен, а сега търчи като изоглавен, само и само за да пробурта СЕТА. Тоест да пробута споразумение, което облагодетелства преди всичко мултинационалните корпорации. Егати левия човек! Ама защо ли трябва да се изненадваме. Всички социалдемократи, левоцентристи, привърженици на „третия път“ са такива. Най-обиквовени марионетки, задвижвани от големите пари. Оядени хайверени социалисти“.
Коментар на автора:


В капитализма няма социалисти. Всички политици са капиталисти, купени от големите пари. На премиера на Валония – Пол Минет му дадоха срок до понеделник вечерта да приосмисли позицията на Валония. Тоест да се предаде и европейците в това число цяла България да станем роби на Америка. Малко ни е в момента, че сме роби на Европа, и на Америка до края на света.
martin_6ulc
Снимка Интернет
Продажникът, капитаист Мартин Шулц, иначе лидер на европейските социалисти в европейския парламент. Социалист №1 в Европа – Сергей Станишев мълчи, глътнал си е езика.

Подобни новини

Оставете коментар