БАНДИТА включи ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР в изборната КАМПАНИЯ! ДЕЛЯН ДОБРЕВ обвинен, че …, поиска имунитета му! БАЙ ХУ предаде още един свой слуга – ПРОКОПИЕВ

Бандитът включи главния прокурор в изборната кампания. Бившият министър Делян Добрев е обвинен от прокуратурата, че


е умишлено е ощетил държавата с 4 млн лева. Главният прокурор поиска имунитета му! Обвинението е за умишлена безстопанственост. Министър Делян Добрев министър през 2012 г не е спрял плащане към


американската фирма „Парсънс“, след като правителството спря проекта АЕЦ Белене. От НЕК са изпратили няколко писма до Делян Добрев да спре плащанията, той ги е получил, но не реагирал и така ощетил България с 4 млн лева.
„Имаме свидетели и документи, че обвиняемият е проявил умишлена безстопанственост“, обяви пред микрофоните говорителят на прокуратурата.
Според много хора обаче това е поредният фалшив ход на Мутрата за да кажат хората, че главният прокурор и прокуратурата не са на каишка. Но записите, които постоянно излизат доказват обратното.

Галина Накова написа следното в профила си във Фейсбук:
„Само преди дни ви написах, че Боко е най-големият предател!
Днес предаде и Прокопиев, който го върна на власт с платените протести на „платената мрежа“. Чакам да предаде и Цветелина Бориславова, ЦРУ, МИ6 и пр..
Така де, има си ред“.
Sotir_Cacarov_glaven_prokuror

Подобни новини

Оставете коментар