БЪЛГАРИН от МАДРИД спаси чехкиня, като рискува ЖИВОТА си, сега лежи в БОЛНИЦА! ГЕНАДИЙ МИТЕВ се хвърлил в ОКЕАНА и…. само ГОСПОД го СПАСИ

Българин от Мадрид спаси чехкиня, като рискува живота си и сега лежи в болница в Испания. Само Господ го спасил. Генадий Митев се хвърлил в океана на Канарските острови и успял сам да спаси жената, докато двама спасители не успяват и в момента също лежат в болница. Разказът на Генадий за youcomments.com:


„В петък вечерях в гръцки ресторант на остров Тенерифе съпругата ми подари кръст послучай 25 годишнината от сватбата ни . Когато си слагах кръста дойде собственичката и ме попита на немски какви сме и дали сме православни, след малко тя извика съпруга си и ни целунаха мен и съпругата ми, нарекоха ни братя и ни почерпиха. В събота решихме аз и съпругата ми да се разходим около океана за последно, но дочух зов за помощ. В океана имаше давеща се жена, аз скочих във водата, зад мен плуваха още двама души, ударих даващата се жена за да я успокоя! Дойде хеликоптер и


я закачиме за едно въже, но тогава дойде сложното, напуснахме силите и едва плувах, а водата беше много бурна и ме теглеше навътре. Загубих сили, но се сетих как ме целунаха предната вечер за това, че съм православен и някак си стигнах брега и припаднах. Озовах се в болница с кислородна маска и система, а до мен лежат и другите двама помагащи (разбрах, че са спасители), а днес прочетох във вестника, че сме били четирима, а не трима както аз си спомнях. Без Божията помощ нямаше да мога да се спася! Още чувствам целувките на съдържателите на заведението за това, че съм православен! БЛАГОДАРЯ!
Качиха ме в линейката гол, нямах документи, там
Tatqna_Don4eva_N12
ми помогна и полицията и едва след като можех да се движа ме питаха кой съм и имам ли някакво здравно осигуряване. Помолиха ме да пратя номара си на социалната ми осигуровка по електронната поща. Никой не ми иска „пръстови отпечатъци“ или каквито и да е там тъпотии. Една добра жена успокояваше съпругата ми и ме заведе тя с двете си дъщери до хотела, а след като излязох от хотела ме чакаше полицията и ме заведе на летището за да се кача на самолета. За жената разбрах , че е чехкиня живееща в Португалия , жертви нямаше. Само Бог ми помогна да оживея!“, разказа Генадий, който е от Добрич, но живее в Мадрид.
Genadii_Mitev_Madrid

Подобни новини

Оставете коментар