ЛЪСНА корумпирания ЗАДНИК на СТАЛИНКА! Спасиха я, като я назначиха за изп. директор на СВЕТОВНАТА БАНКА, защото… Нерде ООН, бърза помощ за бедните, нерде Световната банка, поробител на половината свят.. НЯМА ли ГОСПОД на небето?

Лъсна корумпирания задник на Сталинка. Спасиха я като я назначиха за изп. директор на Световната банка, защото


я разследват за злоупотреби в Европейската комисия.
Нерде ООН, нерде Световната банка, поробител на половината свят. Партийната секретарка – кариеристка и лъсна задника, защото новото назначение показва на кого е служила досега. Същото стана и със


Сакс преди това. Това са висши европейски чиновници, които са били слуги на Световната банка, а това е институция, която заробва държавите като им отпуска невъзвращаеми заеми. Целта на тези заеми е те да не се върнат като заробват държавите. Заемът е само инструмент за постигане на целта. България влезе в тази спирала и няма излизане от нея. Тоест Сталинка
Tatqna_Don4eva_N12
е изп. директор на поробителя. С други думи, тя е самият поробител. И този корумпиран задник искаше да става председател на ООН, световната институция, която трябва да помага на хората в беда. Няма ли Господ на небето?
На мястото на Сталинка в Европейската комисия българското правителство, разбирай Бандита трябва да предложи нов бъгарски еврокомисар. Очаква се това да бъде Плевнята като му изтече мандата на 22 януари. Конкурент му е Коня пловдивски.
Stalinka_Mutrata_Plevnqta

Подобни новини

Оставете коментар