ИЗБОРИТЕ ПРИКЛЮЧИХА! БиТиВи: На втори тур РАДЕВ – 30,7, МАМАТА им: 25% Призна го и БАЙ ХУ в ефир: Няма да подавам оставка, ако Цачева загуби на втори тур, само, ако … ДИПЛОМАТА на МАМАТА им истинска, дипломната и работа на тема: МАРКСИЗЪМ, ЛЕНИНИЗЪМ, оцената и е …

Изборите приключиха! БиТиВи извади свое социологическо проучване проведено между 1006 българи, платено от частната телевизия. Според него на първи тур


партийната секретарка кариерист на комунизма ще има 19,4%, а кандидатът на капиталистическата партия – 18,1%. На втори тур Радев ще вземе 30,7%, а Мамата им с почти 6% по-малко – 25%.
Бандитът знае това и се опитва
bandita_bb_mamata_mu_karikatura
по всички възможни начини и всяка минута да прави кампанията на капсулованата си бивша комунистка, настояща капиталистка родила се на 10 ноември 1989 г.
Бай Ху си призна в ефир: Няма да подавам оставка, ако Цачева загуби на втори тур, само, ако


загуби на първи. Възможно е Пияната лелка да загуби още на първи, но не чакайте от Мутрата да си спази обещанието. Няма да подаде оставка.
Разследване на БиТиВи показа, че дипломата на мамата им е истинска. Дипломната и работа е на тема:
Марксизъм, ленинизъм, а оцената и е
Tatqna_Don4eva_N12
5,00. Ето затова е неизбираема Мамата им. Въпреки, че Бандитът включи в кампанията и компанията „Тотал“, която търси газ в Черно море, Мамата му е неизбираема. Днес се оказа, че „Тотал“ е пуснала сонда на 6000 метра – 2000 във водата на Черно море и 4000 метра в Земното кълбо. Дори и да има газ, на тази дълбочина добивът му е нерантабилен. Тоест газ няма, затова „Тотал“ мълчи и не излиза с официална информация, за да не се излага. Пуснаха само предизборно, че са открили газ, за да угодят на Бандита.
Boiko_Borisov_6arj

Подобни новини

Оставете коментар